Üzleti tippek

Lost kiállítás nyílik a sorozatkedvelőknek

Saját szervezésében hozza el az AXN a kultikussá vált Lost-Eltűntek című sorozat forgatásán használt és a különböző epizódokban látható ikonikus kellékeket. A tárlat a VAM Design Centerben lesz látható.

A kiállítás április 23-25-ig látogatható a VAM Design Centerben, a sorozat befejező évada már fut az AXN csatornán. A befejező évadjához érkezett LOST indulása után gyors és elsöprő sikert aratott. A kritikusok elismeréseként besöpörte a szakma legrangosabb díjait, és világszerte masszív rajongótábort alakított ki, amelynek tagjai évek óta a sorozatban feltűnő megmagyarázhatatlanra és a máig megválaszolatlan kérdésekre várják a megoldásokat. Az évek során egyre szövevényesebb cselekményű sorozat befejező szezonjában, a hatodik évadban a készítők ígérete szerint választ kapnak a nézők az összes kérdésre.

A megmagyarázhatatlan jelenségekkel együtt a sorozat számos, a cselekmény alakulását meghatározó, speciális tárgyat vonultatott fel az évadok során, amelyek megtekinthetők lesznek a kiállításon. Érdekesség, hogy az utazó kiállítás befejeztével egy online aukció során minden ereklye megvásárolható lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik