Üzleti tippek

Tévés lett a Mol kommunikációs igazgatója

A Mol kommunikációs igazgatójaként folytatja pályafutását Pánczél Andrea a TV2-nél. A szakember korábban tíz évig a TV2-nél dolgozott.

2010. április elsejétől Pánczél Andrea lett a Mol magyarországi kommunikációs igazgatója. Feladatkörébe tartozik a vállalatcsoport magyarországi kommunikációjának ellenőrzése, a hazai médiakampányok, marketing és pr akciók koordinálása, a sajtókapcsolatok ápolása, a vállalati belső kommunikáció és a rendezvények felügyelete.

Pánczél Andrea (42) a Pécsi Tudományegyetemen HR területen diplomázott, majd jogász végzettséget is szerzett, szakterülete az info-kommunikáció. 1994-től az MTV-nél, majd Németországban az SWF-ARD-nél dolgozott riporterként és szerkesztőként. 1998 és 2008 közt riporter-műsorvezetőként, szerkesztőként, főszerkesztőként, majd hírproducerként és az utolsó három évben hírigazgatóként tevékenykedett a TV2-nél. A közelmúltban nemzetközi projektek és kiállítások szervezésével foglalkozott Európa több nagyvárosában és emellett saját televíziós produkciós cégét vezette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik