Üzleti tippek

Elnök lett Beck György a Vodafone-nál

admin

2010. 04. 01. 07:01

2010 áprilisától elnök-vezérigazgatóként vezeti tovább a Vodafone magyarországi leányvállalatát dr. Beck György, akit a Vodafone Group kért fel a Vodafone Magyarország Zrt. Igazgatóságának elnöki pozíciójának betöltésére.

Dr. Beck Györgyöt 2007 januárjában nevezték ki vezérigazgatónak a Vodafone-hoz. Az első időszakban a vállalat reorganizációja és imidzsének megváltoztatása volt az elsődleges feladata. Nevéhez köthető a Huawei együttműködés kialakítása. Ez idő alatt egyéb regionális és globális pályázókkal folytatott versenyben sikerült Magyarországra hozni a Vodafone pénzügyi szolgáltató központját (Vodafone Operációs Központ Magyarország Zrt., VOCH). 2009-ben újabb jelentős beruházásnak nyitott kaput Miskolcon. Így került ide a Vodafone új Regionális Ügyfélszolgálati Központja. Ő írta alá a Vodafone négyéves főtámogatói szerződését a Magyar Vízilabda Szövetséggel is.

Beck vezetése alatt egyre nagyobb hangsúlyt kapott a vállalatnál a mobilinternet. Így ebben a szegmensben a Vodafone sokkal nagyobb piaci részesedést könyvelhet el, mint a mobil távközlésben általában. 2009-ben csak a Vodafone tudta növelni teljes, illetve aktív ügyfélszámát, miközben a teljes magyar mobilpiac 432,000-el csökkent.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

ILLUSTRATION - A young man holds a smartphone displaying an erotic photo of a young woman in Hanover, Germany, 31 October 2013. Many headmasters from Cloppenburg have warned parents against the new trend of 'sexting', an act of sending sexually suggestive photographs between mobile phones or upload them to social networks. Photo: JULIAN STRATENSCHULTE
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.