Üzleti tippek

Új női lapot indított a Sanoma

admin
admin

2010. 03. 31. 16:42

A Nők Lapja Psziché gondolkodó nőknek szóló, izgalmas tanácsadó magazin, amely első szereplője az új, „pszichológiai tömeglap” kategóriának. A negyedévente megjelenő lap első száma március 30-tól olvasható.

A lapot kiadó Sanoma Budapest Zrt. szerint a Nők Lapja Psziché feladata a kiadó, hogy tömeglappá válva ajtót nyisson egy olyan tudományág felé, amely kevésbé ismert a magyar sajtópiacon, de amelyre egyre nagyobb igény mutatkozik. A magazin a tervek szerint közérthető és „tömeglapos” nyelvezettel tálalja majd a pszichológiát.

A lap a 25-45 éves városban élő, közép- és felsőfokú végzettségű nőket célozza meg, sok esetben humoros megközelítésben tálalt írásokkal. A Nők Lapja Psziché az „anyalapnál” sokkal specifikusabban ír majd az önismeretről, emberi kapcsolatokról, a testi-lelki egyensúlyról, de nem használ túl sok idegen kifejezést, tartalma könnyen értelmezhető lesz.

A tervbe vett tematikába tartoznak még párkapcsolati kérdések, baráti kapcsolatok, csakúgy mint az elköteleződés és a családalapítás kérdései. Minden lapszám feldolgoz olyan aktuális témákat, körülöttünk zajló, bennünket érintő eseményeket, amelyek pszichológiai hátterét alaposan, szakértők bevonásával mutatja be.

Az új lap negyedévente jelenik meg, első száma 2010. március 30-tól olvasható.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ismét tüntetnek Budapesten

A harmadik napon is tele a Kossuth tér

Élő videó: Ismét tüntetnek Budapesten