Üzleti tippek

iPhone-hiány Budapesten?

Hetek óta nem kapható az iPhone 16 gigabájtos változata a nagyobb budapesti bevásárlóközpontokban lévő T-Pontokban. Komoly utánajárást igényel az is, ha valaki a telefonkészülékek után érdeklődik.

Információink szerint az Árkádban, az Aréna Plázában és a West Endben is hiába keresik a vásárlók az Apple népszerű okostelefonját. A kizárólagos hazai forgalmazó a T-Mobile mindössze annyit közölt megkeresésünkre: a készülék bevezetése óta nagyon népszerű, és valóban vannak olyan időszakok, mikor a kereslet meghaladja a kínálatot.

Lapunk úgy tudja, az ügyfélszolgálatokon folyamatosan az érdeklődés a 16 gigabájtos iPhone iránt, azonban a Németországból érkező készülékből a jelek szerint nem rendeltek kellő mennyiséget. Az iPhone 32 gigabájtos változata ugyan kapható némelyik fővárosi T-Pontban, azonban az árkülönbség miatt (a 16 gigabájtos 119990 forint, míg a nagyobb memóriájú készülék 145990 forint, 12 hónapos hűségnyilatkozattal) ezt kevesebben keresik. Csak összehasonlításul: utóbbi árért Belgiumban kártyafüggetlen iPhone-t lehet vásárolni!

Komoly utánajárást igényel továbbá, ha valaki a telefonkészülékek iránt érdeklődni szeretne. A T-Pontoknál ugyanis nincsen telefonos ügyfélszolgálat, így a vásárolni vágyó kénytelen személyesen végigjárni a boltokat. Ráadásul, vélhetően hiába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik