Üzleti tippek

Az Origóhoz távozik a Kirowski vezetője

admin
admin

2010. 01. 25. 07:45

Március második felében távozik posztjáról Novák Péter, a kirowski ügyvezetője. Feladatait Kovács Zoltán veszi át. Novák Péter az Origónál folytatja pályafutását, a cég vezérigazgató-helyetteseként.

Novák Péter 2000 nyara óta vett részt a kirowski fejlesztésében. Létrehozta és vezette az online média üzletágat, majd az interaktív marketing szolgáltatási terület is az irányítása alá tartozott. Az utóbbi három évben általános ügyvezetői feladatokat látott el. Feladatait Kovács Zoltán veszi át, aki a cég vezérigazgatója és 2007 szeptembere óta az Isobar digitális ügynökségi hálózat központjának egyik vezetője.

Novák Péter 2000 óta tagja a Magyar Reklámszövetség ügyvezetésének, az IAB Hungary elnöke. A jövőben az Origo általános vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedik.

Az online tartalomszolgáltatónál a vezérigazgatói székbe az Index egykori vezérigazgatója Vaszily Miklós kerül. Az új vezetők fő céljaiknak tekintik az Origo háromképernyős stratégiájának sikeres megvalósítását, valamint az online tartalom és szolgáltatások területén a látogatószám és a hirdetési piacrészesedés tekintetében egyaránt elért vezető szerep további erősítését.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 19.
Szorosan egymásra záródva parkolnak a gépjárművek a főváros VII. kerületének egyik mellékutcájában. A furgon néhány centiméteres távolságot hagyva állt be az előtte és mögötte álló járművek közé.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.