Üzleti tippek

Rajtra kész a NeoFM

A reggei időszak kivételével összeállt a műsorrend és a stáb a sugárzást szerdáról csütörtökre virradó éjjel, éjfél után 10 másodperccel megkezdő NeoFM-nél. A legnagyobb országos frekvenciát elnyert, új kereskedelmi rádió főleg zenét sugároz majd, ezek több mint harmada lesz magyar.

A Neo a zene mellett olyan műsorokat is sugározni fog, amelyek hangvételükben, tartalmukban egyértelműen újdonságnak számítanak majd a rádiós piacon: Winkler Róbert és Bazsó Gábor „Ezeröcsi” című, új műsorukkal minden hétköznap délután 16.00 és 18.00 óra között jelentkeznek – derül ki a sugárzást csütörtök hajnalban megkezdő rádióadó közleményéből.

Az este 20.00 órától 22.00 óráig tartó idősávban az Álláspont című, civil-közszolgálati műsor lesz hallható Rutai Gábor és Kisvári Ferenc gondozásában. Minden héten szerdán, ugyanebben az idősávban a televízióban már igen népszerű Beugró című műsor stábja (Novák Péter, Rudolf Péter, Kálloy-Molnár Péter, Pokorni Lia, Szabó Győző) jelentkezik a Beugró Plusszal.

A hétköznap napközbeni zenei sávok házigazdái Tóth Betty és Bojti Szilvia lesznek. Mindkét hétvégi délelőttön családi magazint, délutánonként pedig kívánságműsort kínál hallgatóinak a NeoFM. A legnagyobb érdeklődéssel várt reggeli sávval kapcsolatban a hallgatóknak egyelőre várniuk kell. A NeoFM végleges reggeli műsorával kapcsolatban a rádió később ad tájékoztatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik