Üzleti tippek

Cannes-ba látogatott a Rafinanz

A Rafinanz International képviselte Kelet-Európát a TFWA kiállításon, Cannes-ban. A társaság a Blackjack brit travel retail promóciós ügynökséggel együttműködve közös vállalkozást indított Londonban.

A Rafinanz International egyetlen kelet-európai ügynökségi szereplőként – nemzetközi reptéri tapasztalatai és APA (airport promotion agencies) tagsága révén – részt vett a világ legnagyobb nemzetközi duty free és prémium travel retail üzletág kiállításán, a TFWA World Exhibition (Tax Free World Association) idei cannes-i rendezvényén. Az idén 25 alkalommal megrendezett eseményen, amely a legnagyobb nemzetközi duty free és travel retail üzletág kiállítás a világ vezető luxus márkái vettek részt.

A konferenciákkal, workshopokkal tarkított eseménysorozat, a cannes-i Palais des Festivals területén, több mint 5500 résztvevővel zajlott 5 napon keresztül. A legnagyobb márkák mellett, a sokoldalú esemény előadói között olyan nevek fértek meg egymás mellett, mint William Lauder, az Estée Lauder elnök vezérigazgatója és a mára már sokkal inkább jószolgálati munkájáról ismert Bob Geldof énekes.

A Rafinanz International idén harmadszor vett részt a cannes-i eseményen. A társaság 2007 óta az egyetlen kelet-európai tagja az Európai Repülőtéri Promóciós Ügynökségek Szövetségének, az APA-nak (airport promotion agencies). A cég így jelen van Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Magyarország valamint Nagy Britannia repterein, mint például Európa legforgalmasabb repterén a London Heathrow-n és többek között olyan ügyfelek promócióit kivitelezi, mint a BAT, a Bacardi, az Imperial Tobacco, a Procter & Gamble, a Zwack-Diageo, a Pick, a L’Oreal , a Brown-Forman, a Coty Prestige vagy a Pernod Ricard.

Ez a konferencia remek alkalom arra, hogy a piac meghatározó szereplőivel találkozzunk, ügyfélkörünket a reptéri beszállítók területén is tovább növeljük. Célunk, hogy valamennyi kelet-európai repteret lefedő hálózatot alakítsunk ki és a jelenlegieken kívül mihamarabb jelenjünk meg a román, horvát, orosz reptereken is – mondta el Simonidesz Csaba a P.O.P – Rafinanz csoport nemzetközi üzletágáért felelős tulajdonos-igazgatója.

A szintén APA tag Blackjack, mely az Egyesült Királyság vezető travel retailer promóciós ügynöksége és a Rafinanz International a közelmúltban megalakította első közös vállalatát Londonban, melynek köszönhetően a Rafinanz már most is több mint 20 hostessel dolgozik a London Heathrow nemzetközi repülőtéren megvalósított promóciókban. Az egyesülésben a Blackjack a helyi kapcsolatait és a customer service tapasztalatait, míg a Rafinanz a duty free promóciókban szerzett tapasztalatait, valamint a speciálisan képzett személyzetet biztosítja – mondta Molnár Eszter duty free services igazgató.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik