Üzleti tippek

Új divíziók a Ringiernél

admin
admin

2009. 11. 02. 14:06

Erősíteni akarja a digitális üzletágakat a Ringier, a cél érdekében átszervezik a cég felépítését, létrehoznak két új felső vezetői pozíciót. A menedzsment új tagjait november végén nevezik ki.

A Ringier több figyelmet kíván szentelni a digitális üzletágaknak és ennek megfelelően átszervezi a cég felépítését. Christian Unger a Ringier vezérigazgatója két új felsővezetői pozíciót hoz létre: a Digitális üzletág igazgatói pozíciót és a Közép-Európai igazgatói pozíciót, utóbbi a közép- és kelet-európai üzleti aktivitásokért felel majd. Ennek keretében összefogja Magyarország, Románia, Csehország, Szlovákia, Szerbia és Németország üzleti tevékenységeit. A menedzsment két új tagjának személyét november végén nevezik és hirdetik ki.

A Ringier az elkövetkező öt évben erős növekedést kíván elérni a digitális üzletágak terén. Összhangban az új közös stratégiával, a Ringier egyre nagyobb hangsúlyt kíván helyezni az Interneten zajló digitális üzleti tevékenységekre. Az intézkedéseket a cég szokásos éves értekezletén hirdették ki Zürichben, amelyen a Ringier legfőbb svájci és európai vezetői vettek részt.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

2952552 10/07/2016 Ten giant portraits are posted on the windows of the Novaya Gazeta editorial office during a commemorative event marking the 10th anniversary of journalist Anna Politkovskaya death. Maksim Blinov/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.