Üzleti tippek

Váradi József a leginnovatívabb vezető

Az idén 10 éves Figyelő TOP 200 Gálán egy különleges díjat adtak át. Megválasztották az elmúlt évtized leginnovatívabb vállalatvezetőjét. A díjat a Wizz Air első embere kapta.

Az esten Bajnai Gordon miniszterelnök bevezetője után került sor a díjak átadására. Az idei évben az innováció, a folyamatos megújulás volt a TOP 200
projekt központi gondolata. Eköré szerveződött a gála, és a gála előtt
egy nappal megrendezett konferencia is.

A Top 200 Gála díjazottjai:

Az este kiemelt hangsúlyú díját, amelyet a leginnovatívabb szakembernek adtak át, Váradi József a Wizz Air fapados repülőgép-tárasaság vezetője kapta.

Az év legeredményesebb vállalata a Duna Dráva Cementipari Kft. Az év leghatékonyabb cége a Market Csoport Zrt.
A leginnovatívabb vállalat az Ericsson Magyarország Zrt. Az év legjobb magyar TOP 200 vállalata a Jaszplasztik Kft. Az év legjobb pénzintézete 2009-ben az Erste Bank Zrt. A Társadalmi Elkötelezettség díjat a Coca-Cola Hbc Magyarország Kft. kapta.

A Figyelő TOP 200 gála a legjobb vállalati teljesítmények elismerése mellett olyan szellemi közösség is, amely évről évre zászlójára tűz egy aktuális, az egész magyar gazdaság számára kiemelkedő jelentőségű ügyet. Az elmúlt években a vállalati felelősségvállalás és a regionális kapcsolatok is napirenden voltak.

A gálaest ezúttal a Művészetek Palotája különlegesen modern, tágas épületében zajlott, a díjátadó ceremónia hátterét a Nemzeti Hangversenyterem adta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik