Üzleti tippek

Döntött a Magyar Telekom

A Mediaedge:cia Hungary Kft. nyert a Magyar Telekom csoportszintű médiaügynökségi tenderén. A társaság 2010. január 1-től intézi a távközlési cég online és offline médiatervezését és -vásárlását.

Lezárult a Magyar Telekom csoportszintű médiatervezési és -vásárlási feladatainak elvégzésére 2009 júniusában kiírt tender. A többlépcsős nyílt pályázat eredményeképpen a cégcsoport részére mind az online, mind az offline médiafeladatokat 2010. január 1-jétől a Mediaedge:cia Hungary Kft. végzi – derül ki a távközlési cég közleményéből.

A tenderre az előminősítés során kiválasztott öt ügynökség nyújthatott be írásos pályázatot, amelynek értékelése után szóbeli prezentációra négy médiaügynökséget hívtak meg. Az írásos pályázati anyagok és a szóbeli prezentációk alapján kialakult short listre három ügynökség került fel. A kiválasztás utolsó fázisában több fordulós szóbeli tárgyalás eredményeképpen született meg a döntés.

Jelenleg a Mediaedge:cia Hungary Kft. a Magyar Telekom offline médiafeladatait látja el, az online médiafeladatokat pedig a 2007-es online pályázat nyertese, a Kirowski Zrt. végzi. A megbízó egyik fő törekvése az integrált médiakezelés megvalósítása volt, ezért is keresett olyan médiaügynökséget, amely az online és offline tervezési és vásárlási feladatoknak is eleget tud tenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik