Üzleti tippek

Milliárdos kommunikációs tendert írt ki a főváros

admin
admin

2009. 10. 15. 13:15

Több mint 1,1 milliárdot szán a budapesti önkormányzat több jelentős, európai uniós forrásból megvalósuló projekt kommunikációjára. Az öt részfeladat ellátására nyílt közbeszerzési eljárást hirdetett a főváros.

Összesen mintegy 1,15 milliárd forintnyi megbízásért indulhatnak harcba a hazai médiaügynökségek a fővárosi önkormányzat által október 13-án, a TED-en (Tenders Electronic Daily) közzétett pályázati felhívás szerint – derül ki a Kreatív.hu összeállításából. A pályázat nyerteseinek a Budapesten európai uniós támogatással megvalósított projektek integrált tájékoztatási és nyilvánossági feladatait kell majd ellátniuk. Így a feladatok között szerepel többek között kommunikációs terv elkészítése és végrehajtása, médiatréning szervezése, ügyfélszolgálati tevékenység, közvélemény-kutatás, sajtófigyelés, PR-film készítése, telemarketing, médiavásárlás.

A teljes tender öt részterületből áll, így közlekedési, városrehabilitációs, közszolgáltatási infrastruktúra-fejlesztési, közmű- és kommunális projektek, illetve a Margit híd felújításának kommunikációs feladatait foglalja magában. A legnagyobb tételt az előreláthatóan tíz közlekedési projekt jelenti, az ezekkel kapcsolatos kommunikációs feladatokra legfeljebb nettó 300 millió forintot szán Budapest vezetése. A közszolgáltatásokhoz kapcsolódó infrastruktúra-fejlesztési projektek – amelyekből várhatóan 12-nél veszik igénybe a nyertes pályázó szolgáltatásait – esetében nettó 268 millió forint jut a kommunikációra, míg a városrehabilitációs fejlesztéseknél 227 millió forint. A kommunális/közmű projekteknél 219 millió forint plusz áfa, míg a Margit híd felújításnál 133 millió forint plusz áfa összeget szánnak a kommunikációra.

A tenderre az idén november 26-án, 12 óráig adhatják be ajánlataikat a pályázók.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.