Üzleti tippek

Gyárfás nem adja fel

Gyárfás Tamás százmilliót is fizetett volna a Magyar Televíziónak havonta, hogy képernyőn maradhasson a Napkelte. A műsor producere a Népszabadságnak arról is beszélt, hogy jobb lett volna otthagyni az MTV-t akkor, amikor Aczélt, Bánót, Oroszt és Pallagit távozásra kényszerítették.

Gyárfás Tamás szerint nem jó fűszálnak lenni egy olyan réten, ahol elefántok szeretkeznek. A Napkelte producere szeretne tovább dolgozni a Magyar Televízióval, de ami most zajlik körülötte abból szívesen kimaradna.

Nehéz másoknak, de magamnak is megmagyarázni, hogy ugyanannak a Süveges Gergőnek, Betlen Jánosnak, Jegyes Tóth Krisztinának, akinek az Angol utcában nem álltak rendelkezésre a jobboldali politikusok, a Kunigunda utcában igen- nyilatkozta a Népszabadságnak Gyárfás Tamás.

Szerinte nem szakmai, vagy politikai szempontból rúgták ki a műsorát, mert akkor másokkal dolgoznának és más lenne a műsor struktúrája is.

Az interjúból az is kiderül, hogy Gyárfás Tamás miután megtudta, hogy 100 millió forint nyereséghez jut az MTV, ha a reggeli műsor belső gyártásban készül, azonnal felajánlotta ezt az összeget a köztévének.

A Napkelte producere a korábban távozásra kényszerített műsorvezetők kapcsán úgy fogalmazott hogy “belátom, … hogy jobb lett volna velük együtt távoznunk. Akkor nincs diktátum, ránk erőszakolt műsorvezető állomány, nincs jogellenes szerződésbontás – de műsor sincs.”

A napilapnak adott interjúban Gyárfás Tamás közölte: biztos benne, ezt a meccset még nem fújták le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik