Üzleti tippek

Betlen is aláírt

Kedden már Betlen János köszönti a Ma Reggel nézőit.

Az MTV reggeli műsorának műsorvezetői stábja háromfősre bővült: Süveges Gergő és Betlen János egy héten kétszer vezet majd műsort, míg Jegyes-Tóth Krisztával egyszer, csütörtökön találkozhatnak a nézők. Új műsorvezetője van az m1 délelőtti közéleti műsorának is: Fiar Sándor, a Delta és a Főtér arca minden harmadik héten lesz a Nappali házigazdája.

Betlen közgazdász, televíziós újságírói pályáját a Magyar Rádiónál kezdte. 1989-ben lett a Magyar Televízió munkatársa, 1992 óta a Nap-kelte műsorvezetője, 1994-ben a Híradó főszerkesztőjeként is dolgozott.

Változások lesznek a Nappali című délelőtti magazin stábjában is. Dióssy Klári és Al Gaoui Hesna mellett Fiar Sándor a műsor új házigazdája.

Fiar a múlt héten indult Ma Reggel megbízott felelős szerkesztője, Horváth Szilárd helyett lesz a Nappali műsorvezetője. Az MTV Delta és Főtér című műsoraiból jól ismert, geográfus végzettségű Fiar Sándor korábban természetfilmesként az Antarktiszon is forgatott. Az egyórás Nappali 9.55-kor kezdődik az m1-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik