Üzleti tippek

Ingyenes e-tanfolyam vállalkozóknak

Ingyenes online tanfolyamok indulnak vállalkozóknak, a Budapesti Munkaerő-piaci Intervenciós Központ szervezésében.

A Budapesti Munkaerőpiaci Intervenciós Központ (BMIK) térítésmentes kísérleti képzési programot indított el ebben az évben a KKV-k számára, amely még ez év októberétől e-learning tanfolyammal is kiegészül, ahol várják azon kis,- és középvállalkozások vezetőit, tanácsadóit, akiknek nincs idejük a többnapos személyes képzésekre, hanem az Internet nyújtotta lehetőségeket kihasználva, saját időbeosztásuk szerint, akár otthoni karosszékükben ülve szeretnék elsajátítani a speciálisan összeállított tananyagokat – olvasható a BMIK fölhívásában.

A térítésmentes képzésen résztvevők saját tempójuknak megfelelően, a saját időbeosztásának függvényében dönthetik el, hogy mikor lépnek tovább a következő tananyagra, mikor ismételnek vagy mikor vizsgáznak.

A térítésmentes tanfolyamon való részvétel a jelen kísérleti program keretében csak korlátozott számban lehetséges, ezért jelentkezni 2009. október 09.-ig a kkvkepzes@t-online.hu e-mail címen, vagy a www.kkvkepzes.lapunk.hu oldalon lehet – áll a BMIK közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik