Üzleti tippek

Idén is keresik az Év Vállalatát

A versenyképesség javítását, illetve a befektetők figyelmének felkeltését tűzte ki célul a jelenlegi forráshiányos időszakban a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület, mikor immáron 12. alkalommal ismét kiírta az Év Vállalata Díjat. Nagyvállalati, valamint kis- és középvállalati kategóriákban pályázhatnak a társaságok az ország minden pontjáról.

A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület – MKME – 2009. október 8-án, a Gerbeaud Ház-ban rendezendő díjátadó fogadás keretében 12. alkalommal kiosztja az MKME Év Vállalata Díjat, amely a kockázati tőke iparág elismerését fejezi ki a kimagasló gazdasági teljesítményt nyújtó hazai vállalkozásoknak.

Az immár tizenkettedik alkalommal kiosztandó díj – korábbi díjazottak többek között a Pannonpower, Waberer’s, Euromedic, Index, Graphisoft, Pharmavit, Synergon, SOLVO Biotechnológiai Zrt, Biopetrol Kft, FreeSoft, IND Group, Axiál Kft, Interware Zrt – értékes referenciát jelent a mindenkori nyertesnek.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is két – Kis- és középvállalatok, és Nagyvállalatok – kategóriában osztanak díjakat. A jelöltek közül az Év Vállalata Díj végső nyerteseit egy prominens gazdasági szakemberekből, a sajtó és az Egyesület képviselőiből álló bizottság, illetve az Egyesület Elnöksége választja ki.

A Díjazott példáján keresztül a vállalati menedzsment és a kidolgozott stratégia, – valamint, ahol bevonásra került, – a kockázati és magántőke sikerhez történő hozzájárulására szeretné felhívni a figyelmet az MKME.

Mindemellett a pályázat célja, hogy az Egyesület és a kockázati tőke iparág elismerését fejezze ki azon vállalatok felé, amelyek leginkább megtestesítik a gazdaság mozgató rugóját képző vállalkozói szellemet, az újításra, alkotásra és fejlődésre való törekvést.

A Díjra érdemes vállalatot bárki jelölhet, vag
y bármely vállalat maga pályázhat. Jelöléseket a hvca@hvca.hu email címen fogadja az Egyesület 2009. szeptember 29-ig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik