Üzleti tippek

Volt tőzsdeelnök lett a Concorde-vezér

A Concorde Értékpapír Zrt. vezetése szeptember 1-jétől vezérigazgatói posztot hoz létre, amelyet Pál Árpád, a Budapesti Értéktőzsde korábbi vezérigazgatója tölt be.

A közlemény szerint a Concorde alapító-vezetői a piaci folyamatokhoz és a jövőre vonatkozó terveikhez illeszkedve döntöttek a vezetőség bővítése mellett.

Pál Árpád az egyik legrégebbi európai privát bank, a Sal Oppenheim igazgatói állását adta fel, hogy a Concorde vezérigazgatója legyen. Korábban a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója volt, illetve a Postabank, a Croesus Befektetési Alap, a GE Capital és a Bankár csoport vezetésében vett részt. Emellett a Budapesti Corvinus Egyetemen tanít tizenhét éve, jelenleg címzetes egyetemi docensként.

Borda Gábor, Jaksity György és Streitmann Norbert, a Concorde alapító-igazgatói annak 1993. évi indulása óta, továbbra is az igazgatóság tagjaiként, stratégiai igazgatói pozícióban végzik a vállalat irányítási teendőit, változatlan munkamegosztás mellett. Pál Árpád az operatív vezetés napi feladatait fogja ellátni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik