Üzleti tippek

Együttműködik a Danubius és a Red Bull

A Danubius lett a rádiós partnere az augusztus 19-20-án Budapesten megrendezésre kerülő Red Bull Air Race világbajnoki futamnak.

A különleges eseményt – amelyen a világ legjobb gyorsasági műrepülő pilótái mérkőznek meg egymással – idén hatodszor rendezik meg hazánkban. Várhatóan 2009-ben is több tízezer ember látogat majd ki a Duna két partjára, ahol a Margit híd és a Lánchíd között állítják fel a légi kapukból álló gyorsasági versenypályát.

„Büszkék vagyunk rá, hogy ismét egy egyedülálló és világszínvonalú esemény partnerei lehetünk. Igyekszünk ennek a káprázatos futamnak a hírét eljuttatni a Danubius Rádió hallgatóihoz és a lehető legszemléletesebben közvetítetni azoknak is, akiknek nem áll módjukban kilátogatni az eseményre” – mondta el Tiszttartó Titusz a Danubius Rádió program és marketing vezérigazgató helyettese.

A Danubius Rádió Red Bull Air Race hétvégéjén 30 hallgató nyert lehetőséget arra, hogy testközelből, exkluzív körülmények között nézhesse meg a versenyt. A fődíj nyertese pedig egy életre szóló élménnyel lesz gazdagabb, hiszen párjával együtt repülhet a Red Bull Air Race világbajnokság magyar pilótájával, Besenyei Péterrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik