Üzleti tippek

Mozgáskorlátozottakkal gerillázik a neo

admin
admin

2009. 07. 21. 13:45

Neo Partizans néven július közepén alakult a Neo Interactive új divíziója, melynek fő tevékenysége az interaktív gerillamarketing akciók kivitelezése. Az internetes bevetéseket végrehajtó „partizánok” mindnyájan mozgáskorlátozottak, akik távmunkában látják el a feladatukat.

A gazdasági recesszióban a – médiaköltéssel nem járó – alternatív marketingeszközök használatának igénye tovább erősödik a megrendelők részéről, ami indokolttá tette, hogy a neo ezt a tevékenységét a továbbiakban önálló területté szervezve, dedikált munkaerővel lássa el.

Az új munkatársak mindegyike hátrányos helyzetű, akik azonban az internet adta lehetőségeknek köszönhetően teljes értékű munkát tudnak végezni az ügynökségben. A távmunkahelyek létrehozására a digitális reklámügynökség pályázati pénzt is nyert, valamint a munka koordinálásához és minőségi végzéséhez fejlesztői egyedi programokat készítettek. A neo célja, hogy a kezdetben öt mozgáskorlátozottat foglalkoztató divíziót további, fogyatékkal élő munkatársakkal bővítse.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.