Üzleti tippek

Már a Tescóval is utazhatunk

Tesco Travel néven indított új szolgáltatást a Tesco-Global Áruházak Zrt. Az utazási ajánlatok értékesítése a TSC Kft-n keresztül, olyan szerződéses partnerek segítségével történik, mint a Best Reisen, a Budavár Tours, a Car-Tour, a Karya Tour, és a Neckermann.

Június második felétől új szolgáltatással várja vásárlóit a legnagyobb hazai hipermarketlánc: az online igénybe vehető szolgáltatás elérhető a www.tescoszolgaltatasok.hu utazás menüjéből, vagy a www.tescotravel.hu címen. A Tesco-Global Áruházak Zrt. utazási partnere a TSC Kft., amely a piacon szereplő utazási irodák útajánlatát gyűjti egy csokorba.

A partnerirodák között van a Best Reisen, a Budavár Tours, a Car-Tour, a Karya Tour és a Neckermann. A legjobb ajánlatok nem csak az interneten böngészhetők, hanem a havonta 20 hipermarketben megjelenő utazási katalógusokban is. Az utazásokat online, valamint egy 24 órán keresztül elérhető call center segítségével lehet lefoglalni. A fizetés átutalással vagy banki befizetéssel történhet.

A virtuális ügyintézés mellett a debreceni áruházban megnyílt az eladótérben az első Tesco Travel pult, melynél személyesen lehet majd érdeklődni és utazásokat foglalni. Ezt a pultot a tervek szerint továbbiak követik majd a Tesco hipermarketekben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik