Üzleti tippek

Új menedzser a Discovery-nél

Átalakításokat hajt végre a Discovery Networks Central Europe (DNCE) a menedzsmenten belül: a kinevezések és előléptetések célja, hogy az egyes országok – köztük Magyarország – egyedi igényeire is nagyobb figyelem irányulhasson.

A korábban Sylwester Molenda által betöltött lengyel-magyar channel menedzser pozíció 2009. július 1-től kettéválik, és új pozíciókat vezetnek be. A lengyel piac csatornafejlesztésének irányítását a továbbiakban Basia Bilinska – a lengyel Discovery Historia csatorna korábbi vezetője – látja el; a magyar, a cseh és a szlovák csatornafejlesztésért pedig Magda Szczawinska felel a jövőben.

Magda Szczawinska új pozíciójában a portfóliót érintő fejlesztésekért felel majd. Ő vezeti a programkiosztási, márkapozícionálási, PR- és marketingkommunikációt, felel majd a magyar, cseh és szlovák piacon a DNCE-csatornák kommunikációjának lokalizálásáért. Magda közvetlenül Leszek Zaborowskinak, a DNCE csatornaigazgatójának jelent majd.

Sylwester Molenda július 1-től a régió Research Insight and Innovation Directora lesz. Ő felel majd a DNCE kutatási tevékenységéért, a vállalat céljaihoz és terveihez igazodó üzletfejlesztésért. Feladata az is, hogy a nézői igények megismerésével kidolgozza azt az innovációs stratégiát, mely valamennyi üzletág, így a kereskedelmi és reklámértékesítés, illetve a csatornafejlesztés munkáját is segíti. Sylwester az előléptetéssel a regionális menedzsment tagja lesz, és közvetlenül a vállalat General Managerének, Katarzyna Kielinek jelent majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik