Üzleti tippek

Új menedzser a Discovery-nél

admin
admin

2009. 06. 30. 16:30

Átalakításokat hajt végre a Discovery Networks Central Europe (DNCE) a menedzsmenten belül: a kinevezések és előléptetések célja, hogy az egyes országok – köztük Magyarország – egyedi igényeire is nagyobb figyelem irányulhasson.

A korábban Sylwester Molenda által betöltött lengyel-magyar channel menedzser pozíció 2009. július 1-től kettéválik, és új pozíciókat vezetnek be. A lengyel piac csatornafejlesztésének irányítását a továbbiakban Basia Bilinska – a lengyel Discovery Historia csatorna korábbi vezetője – látja el; a magyar, a cseh és a szlovák csatornafejlesztésért pedig Magda Szczawinska felel a jövőben.

Magda Szczawinska új pozíciójában a portfóliót érintő fejlesztésekért felel majd. Ő vezeti a programkiosztási, márkapozícionálási, PR- és marketingkommunikációt, felel majd a magyar, cseh és szlovák piacon a DNCE-csatornák kommunikációjának lokalizálásáért. Magda közvetlenül Leszek Zaborowskinak, a DNCE csatornaigazgatójának jelent majd.

Sylwester Molenda július 1-től a régió Research Insight and Innovation Directora lesz. Ő felel majd a DNCE kutatási tevékenységéért, a vállalat céljaihoz és terveihez igazodó üzletfejlesztésért. Feladata az is, hogy a nézői igények megismerésével kidolgozza azt az innovációs stratégiát, mely valamennyi üzletág, így a kereskedelmi és reklámértékesítés, illetve a csatornafejlesztés munkáját is segíti. Sylwester az előléptetéssel a regionális menedzsment tagja lesz, és közvetlenül a vállalat General Managerének, Katarzyna Kielinek jelent majd.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Beregszász, 2015. március 19.  
Vásárló fizet az egyik élelmiszer áruházban a kárpátaljai Beregszászon, a Bohdana Hmelnickoho utcában 2015. március 18-án. Ukrajnában a nemzeti valuta leértékelődése miatt leginkább az alapvető élelmiszerek drágultak, a hrivnya értékének ingadozása miatt egy napon belül is változnak az árak.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.