Üzleti tippek

Figyelő TOP 200: beindítanánk az országot

„Magyarország újraindítása” – ezt tűzte zászlajára a Figyelő magazin programsorozata. Az év során zajló események mellett a lap idén is elkészíti a vezető magyarországi vállalatok rangsorát, amit a megújuló Figyelő TOP 200 kiadványban tesz közzé.

Nem kisebb célt tűzött ki a Figyelő idei TOP 200 programjában, mint hogy megpróbálja feltárni és megoldani azokat a problémákat, melyek Magyarország felemelkedésének útjában állnak. Az eseménysorozat, amelynek szlogenje „Magyarország újraindítása”, az innováció és megújulás kulcsszavak mentén hívja közös gondolkodásra a hazai vállalatvezetőket, kutatókat és a téma elismert külföldi szakértőit.

A TOP 200 kiadvány immár húsz éve foglalja össze a 200 meghatározó magyarországi bejegyzésű nagyvállalat teljesítményét, gazdálkodási mutatóit. A vállalatok listája mellett idén először a „Feltörekvő 200” lista is összeállításra kerül, azon középvállalatokról, melyeknek a legnagyobb az esélyük, hogy hamarosan a top közé jussanak.

A TOP 200 projekt záróeseményeként gálával egybekötött díjkiosztó ünnepségre kerül sor október 16-án a Művészetek Palotájában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik