Üzleti tippek

Változik a Pesti Est

E héttől megújult külsővel és tartalommal jelentkezik a Pesti Est ingyenes programmagazin.

Az econet.hu Nyrt. százszázalékos tulajdonában álló Est Media Group (EMG) már tavasszal bejelentette, hogy a második negyedévben alapvető változtatásokat hajt végre a Pesti Esten és az Est Lapokon, amelyet később az est.hu megújulása követ.

Megmarad az A5-ös formátum, de jobb minőségűre cserélik az újság borítóját, a belső oldalakat pedig vastagabb, 92-96 százalékban újrahasznosított papírra cserélte a kiadó. Film, Kult, Város és Zene néven négy jól elkülöníthető részre osztják a kiadványokat, valamint növelik a betűméretet, és több képpel illusztrálják az oldalakat.

A közlemény szerint az először csütörtökön megjelenő új Pesti Est cikkei rövidek és informatívak lesznek, a bővebb és részletesebb leírások, kritikák pedig a világhálón lesznek elérhetők. A lap ezentúl kitekint mind az aktuális héten túli, mind a külföldi érdekes eseményekre is. Kihasználva az EMG cégcsoportjában rejlő szinergiákat, az új Pesti Est szerkesztése együtt készül az online felületekkel, valamint egyes tematikák létrehozásában a radiocafé 98.6 szerkesztői stábja is részt vesz.

A korábbiakhoz képest lényegesen nagyobb hangsúlyt kap a lap Zene rovata, több, naprakészebb új zene bemutatásával, webes letöltési listákkal, friss dalok, videók ajánlásával bővítve a hagyományosan is erős zenei információkat. A Pesti Est gasztro-tartalmai is megújulnak, szezonális érdekességekkel, illetve egy-egy városrész, környék részletes bemutatásával színesítve a szokásos kínálatot. A Kult rovatban bővül a magas-kulturális események bemutatása a színház, kiállítás, fesztivál és könyves tartalmak megerősítésével.

Az első megújult lapszám megjelenésével egy időben sor kerül a nagy forgalmú lelőhelyek (mozik, plázák) forgóállványainak cseréjére is, valamint ezzel párhuzamosan elindul a közepes és kisebb lelőhelyeken lévő újságtartók látványosabbá tétele is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik