Üzleti tippek

Változik a Pesti Est

admin
admin

2009. 06. 03. 09:03

E héttől megújult külsővel és tartalommal jelentkezik a Pesti Est ingyenes programmagazin.

Az econet.hu Nyrt. százszázalékos tulajdonában álló Est Media Group (EMG) már tavasszal bejelentette, hogy a második negyedévben alapvető változtatásokat hajt végre a Pesti Esten és az Est Lapokon, amelyet később az est.hu megújulása követ.

Megmarad az A5-ös formátum, de jobb minőségűre cserélik az újság borítóját, a belső oldalakat pedig vastagabb, 92-96 százalékban újrahasznosított papírra cserélte a kiadó. Film, Kult, Város és Zene néven négy jól elkülöníthető részre osztják a kiadványokat, valamint növelik a betűméretet, és több képpel illusztrálják az oldalakat.

A közlemény szerint az először csütörtökön megjelenő új Pesti Est cikkei rövidek és informatívak lesznek, a bővebb és részletesebb leírások, kritikák pedig a világhálón lesznek elérhetők. A lap ezentúl kitekint mind az aktuális héten túli, mind a külföldi érdekes eseményekre is. Kihasználva az EMG cégcsoportjában rejlő szinergiákat, az új Pesti Est szerkesztése együtt készül az online felületekkel, valamint egyes tematikák létrehozásában a radiocafé 98.6 szerkesztői stábja is részt vesz.

A korábbiakhoz képest lényegesen nagyobb hangsúlyt kap a lap Zene rovata, több, naprakészebb új zene bemutatásával, webes letöltési listákkal, friss dalok, videók ajánlásával bővítve a hagyományosan is erős zenei információkat. A Pesti Est gasztro-tartalmai is megújulnak, szezonális érdekességekkel, illetve egy-egy városrész, környék részletes bemutatásával színesítve a szokásos kínálatot. A Kult rovatban bővül a magas-kulturális események bemutatása a színház, kiállítás, fesztivál és könyves tartalmak megerősítésével.

Az első megújult lapszám megjelenésével egy időben sor kerül a nagy forgalmú lelőhelyek (mozik, plázák) forgóállványainak cseréjére is, valamint ezzel párhuzamosan elindul a közepes és kisebb lelőhelyeken lévő újságtartók látványosabbá tétele is.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

NEW YORK, NY - DECEMBER 09: People carry signs addressing the issue of sexual harassment at a #MeToo rally outside of Trump International Hotel on December 9, 2017 in New York City.   Stephanie Keith/Getty Images/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.