Üzleti tippek

A TV2 is megállapodott a digitális átállásról

Az RTL Klub után az MTM-SBS Televíziós Zrt. (TV2) is megállapodott az Antenna Hungária-csoporttal (AH) a digitális földfelszíni műsorterjesztésről. Így mindkét kereskedelmi csatorna szerepel a MinDig TV szolgáltatás szabadon fogható kínálatában.

A TV2 műsora 2009. június 1-jétől SD-felbontásban, előfizetési díj nélkül érhető el a nézők számára a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kínálatában. A szolgáltatás igénybevételéhez megfelelő állapotban lévő szélessávú tetőantenna, valamint egy földfelszíni vételre alkalmas dekóder, vagy MinDig TV matricával ellátott integrált televízió szükséges.

Az Antenna Hungária és a TV2 hosszú távú, 2020 szeptemberéig tartó megállapodást kötött. A megállapodás keretében a két cég az összes folyamatban lévő ügyét is sikeresen rendezte a digitális átállást és a kapcsolódó munkákat illetően – áll a felek által kiadott közös közleményben. Ezen túlmenően a TV2 csatlakozott az AH által alapított Digitalizációs Szervezethez, és a stratégiai együttműködés alapján a TV2 is részt vesz a MinDig TV platform promóciójában.

2009. június 1-jétől a szabadon vehető csatornák a következők: RTL Klub, TV2, Duna TV (HD), Duna Autonómia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik