Üzleti tippek

Magyar cég lett Európa legjobbja

Miskolci vállalatot választottak Európa legjobbjának a hosszas hivatali ügyintézés visszaszorításában – írja az IDT Hungary közleményében.

Az Európai Vállalkozás Díját nyerte meg a kommunális szolgáltatásokat és fejlesztéseket egy szervezeten belül végző cégcsoport.
Az Európai Kis- és Középvállalkozások Hete rendezvénysorozat apropóján meghirdetett versenyen a pályázóknak azt kellett bemutatniuk, hogyan segítették régiójuk gazdaságának fellendítését. Öt kategóriában értékelte a zsűri a 350 beérkezett pályamunkát. A „Bürokrácia visszaszorítása” kategóriát az ANTI-BUREAU projektjével a Miskolc Holding nyerte meg.

Az ANTI-BUREAU projekt a miskolci önkormányzat vagyonának központi kezelését és a szolgáltatásokhoz való egyszerűbb hozzáférést segítő törekvéseit mutatta be. A program eredményeként megszűnt a korábban túlméretezett bürokratikus rendszer, költséghatékonyabbá vált a működés, eredményesebb lett az ügyfelek problémáinak megoldása, csökkentek az üzemelési költségek, gyorsabbá vált az ügyintézés folyamata – olvashatjuk a IDT Hungary közleményében.

A múlt héten lezárult Európai Kis- és Középvállalkozások Hetének ötven országos rendezvényén több mint ezer cég vett részt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik