Üzleti tippek

Marketing&Media TOP50

Már csak egy hét és kiderül, ki a legbefolyásosabb ember a magyar médiaiparban. A Marketing&Media május 26-i lapszámában teszi közé legfrissebb 50-es rangsorát. A lista hivatalos publikálására a tihanyi Media Hungary konferencián kerül sor. Internetes oldalunkon: www.marketingmedia.hu még szavazhat arra, hogy ki a legbefolyásosabb ember a magyar médiaiparban.

A Marketing&Media Top50-es listáját második alkalommal készítette el, az elsőt tavaly májusban tettük közzé. A végeredmény ezúttal is a szerkesztőbizottsági tagok és a szerkesztőség munkatársainak szavazatai alapján alakult ki. Idén is azokat a személyeket kerestük, akik az iparág szempontjából meghatározók, nem pedig celebritások.

A rangsorban benne vannak a nagy médiavállalatok tulajdonosai, vezetői, a meghatározó ügynökségek első emberei és a legnagyobb hirdetők marketingigazgatói.

Tavaly Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója végzett az összesített lista élén, megelőzve Bayer Józsefet, az Axel Springer vezetőjét, és Szabó Györgyöt, a Sanoma Budapest vezérigazgatóját. A legfiatalabb befolyásos ember, az Est Media csoportot irányító Kádár Tamás volt, aki a 34. helyen végzett, a legbefolyásosabb nők versenyét pedig Hidvéghy Melinda nyerte, az Epamedia első embere a 15. helyet szerezte meg a listán.

Fő támogatóink: Danubius és a Metropol.


Marketing&Media TOP50 1




Marketing&Media TOP50 1


Ajánlott videó

Olvasói sztorik