Üzleti tippek

Regionális vezető lett Várdy Zoltán

Újra nemzetközi pozíciót tölt be Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója, akit a ProSiebenSat.1 azonnali hatállyal a cégcsoport kelet-közép-európai regionális vezetőjévé nevezett ki.

Várdy Zoltán 2006-tól az SBS Broadcasting értékesítési alelnöke volt, azt megelőzően pedig olyan nemzetközi médiavállalatoknál töltött be vezető pozíciót, mint a CBS Televízió (Los Angeles), a Turner Broadcasting (London), az USA Today International (London).

A ProSiebenSat.1 kelet-közép-európai regionális pozíciója annak az átszervezésnek a következményeképpen jött létre, melynek során Thomas Ebeling, a tizenhárom európai országot magában foglaló médiacsoport vezérigazgatója négy régióra – Benelux, skandináv, a német nyelvterületű és a kelet-közép-európai – osztotta a cégcsoport tevékenységének irányítását. A kelet-közép-európai régió vezetőjeként Várdy Zoltán felel a magyarországi és a romániai televíziós csatornákért (TV2, Prima TV), valamint a ProSiebenSat.1 jövőbeni televíziós vállalkozásaiért a régióban.

Várdy Zoltán 2002 óta dolgozik a TV2-ben, 2007-től a TV2, valamint a ProSiebenSat.1 magyarországi érdekeltségeinek vezérigazgatójaként. Irányításával a TV2 teljes szervezeti- és strukturális megújuláson esett át, és 2008-ban rekordbevételt ért el, melynek következtében a ProSiebenSat.1 cégcsoport egyik legprofitábilisabb médiavállalkozása lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik