Üzleti tippek

Új vezető az LWp Kommunikációnál

Májustól Jankó Bálint személyében stratégiai igazgatót nevezett ki az LWp Kommunikáció. Az új vezető feladata a stratégiai tervezés, illetve az ügynökség szakmai vezetése.

Jankó Bálint közel tizenöt éves kommunikációs tanácsadói, illetve vezetői tapasztalattal rendelkezik. Több mint hét évet töltött a Weber Shandwicknél vezető tanácsadóként, majd ügyfélkapcsolati igazgatóként, ahol a legkülönbözőbb iparágakban – média, energetika, közlekedés, luxus, FMCG – vezetett vállalati és fogyasztói kommunikációs projekteket. Emellett létrehozása óta irányította Magyarország első számú EU-kommunikációs szolgálata, az EUvonal munkáját. Ezt megelőzően a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodáját vezette, korábban a ShowTime Budapestnél nemzetközi koncertek marketingkommunikációjával foglalkozott. Angolul, portugálul és németül beszél.

A pozíció létrehozása illeszkedik az LWp Kommunikáció hosszú távú növekedési terveibe. A két alapító tulajdonos, Lenhardt Anita és Weichinger Nóra régóta kereste azt a szakembert, aki önállóan irányítja a napi szintű szakmai működést. Ez a fejlesztés lehetőséget teremt arra is, hogy a tulajdonosok – az új igazgató bevonásával és támogatásával – fokozottan tervezéssel és innovációval foglalkozzanak. Az ügynökség a hagyományosan erős ICT és pénzügyi kommunikációs terület mellett nyitni kíván új iparágak és új szolgáltatások felé, és ebben számít az új vezető szakmai tapasztalataira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik