Üzleti tippek

Költözik a Ringier

Az év végén a Corvin Sétány egyik irodaépületébe költözik a Ringier Kiadó Kft. - tájékoztatta a most Zuglóban működő társaság közleményben az MTI-t.

Több mint hat és félezer négyzetméternyi területet bérelnek az irodaépület egyik tornyában – írták, jelezve: a Ringier többségi érdekeltségében lévő Népszabadság saját, Bécsi úti székházában marad, „de az épület megfelelő értékesítése után a Corvin Irodák II. helyiségei a jövőben lehetőséget biztosítanak egy esetleges átköltözésre”.

A napilap költözési terveiről tavaly augusztusban beszélt az MTI-nek Kovács Tibor, a kiadó vezérigazgatója; jelenlegi ingatlanjuk „egy háromdimenziós labirintus”, hiszen két szárnyban, négy emeleten oszlanak el a zömében apró, pár személyes irodák.

Ezzel szemben olyan megoldást keresnek, amely a közösségi munkához és az elmélyült gondolkodáshoz is alkalmas terepet kínál – magyarázta akkor, megjegyezve: annál is sürgetőbb e feladat megoldása, mert a Népszabadság nyomtatott és online kiadását készítő szerkesztőségek integrálását készítik épp elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik