Üzleti tippek

Ügynökséget választott a Nemzeti Tankönyvkiadó és a Perfekt Zrt.

A Sanoma Csoporthoz tartozó Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. és Perfekt Zrt. a Front Page Communicationst bízta meg hosszú távú kommunikációs stratégiájának kialakításával, valamint a vállalatok teljes körű sajtókommunikációs feladatainak ellátásával.

A megállapodás értelmében a Front Page Communications feladata, hogy támogassa a Sanoma Learning and Literature csoporthoz tartozó Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. és Perfekt Zrt. napi szintű kommunikációját, szereplését a médiában. A napi szintű tanácsadás mellett a Front Page rövid-, közép- és hosszú távú kommunikációs stratégiát dolgoz ki a vállalatok számára. A megbízók korábban csak projekt szinten dolgoztak pr-ügynökséggel. A Front Page Communications meghívásos tender során nyerte el a megbízást.

A Front Page Communications és vezetőinek referenciái közé tartozik a Nemzeti Tankönyvkiadó Zrt. és Perfekt Zrt. mellett többek között: az Állami Nyomda Nyrt., a Budapesti Értéktőzsde, a Concorde Alapkezelő, az Equilor Befektetési Zrt., az Erste Befektetési Zrt..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik