Üzleti tippek

Kommunikál a rákkutató

admin
admin

2009. 04. 14. 15:34

A HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. vállalati és termékkommunikációs feladatokkal bízta meg az Avantgarde Groupot.

Az 1992-ben alapított HYD Kft. először dolgozik külső tanácsadó céggel. Az Avantgarde megbízatása kétirányú: egyrészt a cég rákkutató és gyógyszerfejlesztő tevékenységének kommunikációjára, másrészt a Preventa csökkentett deutérium-tartalmú víz termékkommunikációjára vonatkozik. A vállalati pr-feladatokat az Avantgarde Business Communications, míg a termékkommunikációt a nemrég alakult Avantgarde Consumer Communications végzi.

A HYD Kft. célja, hogy a jelenleg élelmiszerként bejegyzett Preventa szakmailag elismert kiegészítő termékként szolgáljon a daganatos betegségek kezelési folyamatában – mint például a hasonló eljáráson alapuló Vetera víz, amit állatgyógyszerként már 10 éve alkalmaznak.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.