Üzleti tippek

Honlapot ad a számlacsomag mellé a Budapest Bank

admin
admin

2009. 04. 14. 19:16

Díjmentes weboldal elkészítését és annak egy éves üzemeltetését nyújtja a vállalkozóknak a Budapest Bank a WebStart számlacsomag mellé.

A napokban indított számlacsomaggal a Budapest Bank a frissen alakult vállalkozások beindításában kíván segíteni. A pénzintézet szakmai szolgáltató partnere díjmentesen elkészíti a vállalkozás honlapját, illetve vállalja annak egy éves üzemeltetését. WebStart számlacsomagot minimum 2 évig kell fizetnie az ügyfélnek és az APEH felé indított utalását is a megnyitott bankszámlájáról kell indítania az első két évben.
A díjmentes weboldal szolgáltatás magában foglalja a vállalkozás honlapjának kialakítását tízféle választható designnal, egy év időtartamra tárhely biztosítását, a honlap üzemeltetését, a domainnév bejegyzését és a Google statisztikai rendszerébe való regisztrációját. A weboldal létrehozásában a bank szakmai partnere által nyújtott telefonos és személyes ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll. A díjmentes időszak alatt azonban csak 3 alkalommal van lehetőség a honlap tartalmának módosítására.

A számlacsomag kialakítását megelőzően a Budapest Bank felmérést végzett 1000 mikrovállalat körében. A kutatás eredménye szerint a siker egyik kulcsa az online elérhetőségben rejlik, ennek ellenére, a mikrovállalatok 82 százaléka nem rendelkezik saját oldallal. A kutatás arra is rámutatott, hogy a weboldallal rendelkező cégek 53 százaléka a fejlődő, vagy növekvő életciklusban tart, ugyanakkor azon vállalkozások közül, melyek nem tartanak fenn saját honlapot, csak 26 százalék sorolható e két kategóriába.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 2015. március 16.
Farkas Flórián, a Fidesz képviselõje az Országgyûlés plenáris ülésén 2015. március 16-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Farkas Flórián tényleg „ment a lecsóba”

Budapest, 2015. március 16.
Farkas Flórián, a Fidesz képviselõje az Országgyûlés plenáris ülésén 2015. március 16-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.