Üzleti tippek

Honlapot ad a számlacsomag mellé a Budapest Bank

Díjmentes weboldal elkészítését és annak egy éves üzemeltetését nyújtja a vállalkozóknak a Budapest Bank a WebStart számlacsomag mellé.

A napokban indított számlacsomaggal a Budapest Bank a frissen alakult vállalkozások beindításában kíván segíteni. A pénzintézet szakmai szolgáltató partnere díjmentesen elkészíti a vállalkozás honlapját, illetve vállalja annak egy éves üzemeltetését. WebStart számlacsomagot minimum 2 évig kell fizetnie az ügyfélnek és az APEH felé indított utalását is a megnyitott bankszámlájáról kell indítania az első két évben.
A díjmentes weboldal szolgáltatás magában foglalja a vállalkozás honlapjának kialakítását tízféle választható designnal, egy év időtartamra tárhely biztosítását, a honlap üzemeltetését, a domainnév bejegyzését és a Google statisztikai rendszerébe való regisztrációját. A weboldal létrehozásában a bank szakmai partnere által nyújtott telefonos és személyes ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll. A díjmentes időszak alatt azonban csak 3 alkalommal van lehetőség a honlap tartalmának módosítására.

A számlacsomag kialakítását megelőzően a Budapest Bank felmérést végzett 1000 mikrovállalat körében. A kutatás eredménye szerint a siker egyik kulcsa az online elérhetőségben rejlik, ennek ellenére, a mikrovállalatok 82 százaléka nem rendelkezik saját oldallal. A kutatás arra is rámutatott, hogy a weboldallal rendelkező cégek 53 százaléka a fejlődő, vagy növekvő életciklusban tart, ugyanakkor azon vállalkozások közül, melyek nem tartanak fenn saját honlapot, csak 26 százalék sorolható e két kategóriába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik