Üzleti tippek

Új ügyvezető az Arcus élén

admin
admin

2009. 03. 31. 15:15

Végvári Imre, korábban kreatív, majd kommunikációs igazgató vette át márciustól az Arcus Interactive Group vezetését. Előrelépésével új cégstruktúrát és vezetőségi csapatot is felállított. Arcus ID néven létrehozták a cég integrált stratégiai és kreatív műhelyét.

Végvári Imre, a Mirai Interactive és az Arcus Interactive Group alapítója és társtulajdonosa. A vezető szerint a válság visszafogottabb fogyasztást jelent, a vásárlók részéről tudatosabb döntéseket, vagyis nagyobb információigényt, a hirdetők számára pedig csökkentett kommunikációs büdzséket, és sokkal nagyobb versenyt. Azaz a gazdasági válság új üzleti stratégiákat kíván a profitmaximalizálás érdekében.

Ezen igények szerint alakította ki a cég új struktúráját és csapatát. A stratégiai és kreatív koncepciókért – marketingkommunikáció, média-, keresőmarketing-, PR- és fejlesztési területen – az Arcus ID felel. A csapatban részt vevők feladata az innovatív ötletek, egyedi ideák kidolgozása a termékfejlesztéstől a kommunikációs eszközökig, „interaction design” speciális találkozási pontokra és a márkaépítés, azaz a brand ID tervezése. Az Arcus ID kialakítója és vezetője Bujtás Attila.

Az átalakítások másik központi eleme, hogy a média- és keresőmarketing-megbízásokat a korábbinál szorosabb együttműködésben teljesíti a két terület az Arcus Media és az Arcus Search: Grégász Zsolt irányítása alatt Ihász Ingrid és Koronics Krisztián médiás, valamint Vándor Eszter keresőmarketinges szakmai vezetésével.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

2871252 06/13/2016 US soldiers during a stop of the US armed forces in Riga in the course of the Dragoon Ride II of the Saber Strike-2016 international exercise. Taisija Voroncova/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.