Üzleti tippek

A CIB a legjobb lakossági internetbank

A felmérés során 9 lakossági bankot vizsgáltak rendkívüli alapossággal, amelyeket az ügyfélszám és a mérlegfőösszeg alapján választottak ki.

A CIB Bank lett 2008-ban a legjobb lakossági internetbank a Privátbankár.hu Kft. felmérése szerint. A legjobb lakossági internetbank cím mellett további elismeréseket is kiosztottak. A legjobb banki honlap az UniCredit banké lett, a közönségdíjas internetbank 2008 címet pedig az OTP Bank kapta.

Életműdíjat kapott Braun Péter, az OTP Bank elnök-vezérigazgatói főtanácsadója, akinek komoly szerepe van abban, hogy az internetbanki üzletág igazi sikerágazattá vált Magyarországon.

A díjazottak:
Legjobb Lakossági Internetbank 2008 (Microsoft támogatásával)
Aranyfokozat – CIB Bank
Ezüstfokozat – OTP Bank
Bronzfokozat – Budapest Bank

Közönségdíjas Internetbank 2008
Aranyfokozat – OTP Bank
Ezüstfokozat – Budapest Bank
Bronzfokozat – K&H Bank

Legjobb Banki Honlap 2008 (FN.hu támogatásával)
Aranyfokozat – UniCredit Bank
Ezüstfokozat – Budapest Bank
Bronzfokozat – MKB Bank és OTP Bank

A Legjobb Lakossági Internetbank 2008 díj esetében 7 szolgáltatáscsoportot jártak körül: a számlainformációval, az átutalásokkal, a betétműveletekkel, a befektetések kezelésével, a bankkártyákkal, a hitelekkel kapcsolatos szolgáltatások minősége mellett az extra szolgáltatások témakörét pontozták szigorú és bonyolult szempontrendszer alapján, emellett vizsgálták a biztonsági szempontokat is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik