Üzleti tippek

Tanácsadó céggel bővül az Avantgarde

Fogyasztói márka és termék kommunikációra specializálódott tanácsadó céget alapított az Avantgarde Group. Az Avantgarde Consumer Communications Kft. ügyvezető igazgatója Császi Dóra.

Az új Avantgarde üzletág az angolszász értelemben vett modern „consumer” kommunikáció legjobb hagyományait szeretné meghonosítani. A szolgáltatások között kiemelt szerepet kap a márka és termékstratégia alkotás; a publicitás kampányok és akciók (publicity stunts); a márkák vizuális megjelenítése; a digitális PR; a szóbeszédkampányok; szakértők és celebek integrálása kampányokba; a szponzorációk és CSR tevékenység aktiválása, láthatóvá tétele, valamint a márka és termék issue-k és válságok kezelése.

„A gazdasági válság lehetőségeket is rejt magában. Tucatnyi fogyasztói márka megkeresést kaptunk csak az idén és több ügyfél szerint nincs kiemelkedő consumer PR cég a piacon. A cél, hogy betöltsük ezt az űrt” – mondta dr. Schillinger Attila, az Avantgarde Group ügyvezető igazgatója.

Az új cég ügyvezető igazgatója Császi Dóra, a cégcsoport alapító tagjaként öt évig az Avantgarde Business Communications-t vezette, szülési szabadságról tér vissza. Az induló csapatban helyet kap még egy-egy tanácsadó és ügyfélkapcsolati munkatárs. További bővülést a következő negyedévtől terveznek.

Az Avantgarde Consumer Communications Kft. első megbízói a Nestlé Hungária NUTRIKID programja, valamint a GlaxoSmithKline Respir’ Activja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik