Üzleti tippek

Megújultak a Blikk magazinjai

Erősíti magazinjai frontját a Blikk. Megújult a Blikk TV-magazin, a Blikk Light, áprilisban pedig Blikk Pénz címmel jelentkezik 32 oldalas pénzügyi, gazdasági melléklettel.

Új, könnyebben kezelhető formátummal, színesebben és új rovatokkal jelent meg a Blikk TV-magazinja. A lapban hárommal több csatorna műsora olvasható, emellett multimédiás és lifestyle-termékeket, TV top10-et, mozi top5-öt, könyv- és DVD ajánlót is tartalmaz a heti magazin, amely ügyfeleinek új hirdetési lehetőséget is kínál. A kompakt, 32 oldalas kiadvány továbbra is csütörtökön jelenik meg.

Április 3-án új, 32 oldalas melléklettel jelentkezik a Blikk. A Blikk Pénz gazdasági, biztosítási és pénzügyi tájékoztatást és megoldási lehetőségeket kínál a kialakult új helyzetben. Az ingyenes magazin kompakt formátumú, grafikonokkal, egyszerűen áttekinthető táblázatokkal illusztrált melléklet.

Szintén megújult a Blikk Light, amely ezentúl külön is kézbe vehető mellékletként jelenik meg. A 8 oldalas kiadványban a legfontosabb budapesti szórakozóhelyek, mozik részletes, időbontásos műsora található. A lap márciustól minden pénteki Blikk ingyenes melléklete.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik