Üzleti tippek

Újjászervezték a UPC működését

A UPC Broadband bejelentette a közép-európai üzemeltetés újjászervezését és korszerűsítését - áll a cég lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Március 31-től megszűnik az a regionális menedzsment csoport, amely a UPC működését felügyelte Magyarországon, Romániában, Lengyelországban, Szlovéniában, Szlovákiában és Csehországban. Az érintett területek közvetlenül Gene Musselman, a UPC Broadband elnökének, üzemeltetési vezetőjének felügyelete alá fognak tartozni.

Gene Musselman ezen felül ideiglenesen a UPC Magyarország ügyvezető igazgatói tisztségét is betölti, ahol az egyre erősödő versenykörnyezetben, a teljesítmény és az ügyfélelégedettség növelése érdekében egy megújult csapat élén dolgozik majd.

Gene Musselman így nyilatkozott a közlemény szerint: „A modernizáció és a hálózati fejlesztések évei után közép-európai kábelrendszereink ma a világon a legfejlettebbek közé tartoznak. A növekvő verseny ellenére termékeink és szolgáltatásaink mind minőségben, mind értékben meg tudták tartani piacvezető pozíciójukat. Ezek az üzemeltetési struktúrában bekövetkező változások együtt járnak a növekedést elősegítő intézkedésekkel ebben a fontos régióban.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik