Üzleti tippek

Sportmagazint indít a Ringier

Havi magazint indít a Ringier Nemzeti Sport Magazin néven. A kiadó napilapja, a Nemzeti Sport 106 éves, története során soha nem volt magazinja.

A Nemzeti Sport Magazin március 5-én, egyéves előkészítő munka után jelenik meg. A magazin sportági rangsora megegyezik a napilapéval, viszont olyan területek is helyet kapnak benne, amelyek a napilapból kimaradtak. „A magazin nem labdarúgás-központú, egyetlen mérce van: az interjúalany vagy éppen a riport témája nyújtson kellemes olvasmányt a Nemzeti Sport Magazin olvasójának” – áll a kiadó közleményében. Szó lesz benne a hazai- és a külföldi sportélet szereplőiről, gazdasági- és sportpolitikai témákról, az extrém sportokról, de arról is, milyen a sportdivat és a sportos kiegészítők.

A magazin a 25-49 éves korosztályt célozza meg. Azokra az olvasókra számít, akik a hírek mellett a háttérre is kíváncsiak, és igényük van a hazai és külföldi sztárokkal készült hosszabb lélegzetű, igényes interjúkra, a legjobb sportolókról készült portrékra, valamint az exkluzív helyszíni riportokra. A Nemzeti Sport Magazin főszerkesztője Sal Endre, aki a Ringier Kiadó Képes Sport című hetilapjának és a Sport&Style című magazinjának is főszerkesztője.

Az új kiadvány megjelenését hirdetési kampány is támogatja a kiadó saját lapjaiban és a következő felületeken: tévé, print, rádió, árushelyi promóció, citylight és online.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik