Üzleti tippek

Reklámsorozat készül hazai vízilabdázókkal

Újabb három olimpiai bajnok vízilabdázó és Kemény Dénes szövetségi kapitány látható a Vodafone legújabb szolgáltatását bemutató reklámfilmjében. Korábban Kásás Tamással forgatott szpotokat a Vodafone.

A többrészes sorozatban különböző élethelyzetekbe kerülnek a fiúk: Biros Péter, Szécsi Zoltán és Hosnyánszky Norbert, akik Kemény Dénes atyáskodó védőszárnyai alól próbálnak kiszabadulni, és élni az életüket. A szpotok március elsejétől láthatók a tévében, valamint lesz print és közterületi kampány is.

„A Vodafone legújabb reklámjának elkészítéséhez kért fel a srácokat és engem, hogy mint főszereplők vegyünk részt egy reklámfilm sorozatban. Amikor megmutatták a filmek alapötletét, azonnal igent mondtam, mert kedves történeteket találtak ki, melyek közül például némelyik már megtörtént a valóságban is. Jó látni, hogy egy vállalat, mint főszponzor, még az olyan részletekre is figyel, hogy olyan ötleteket talál ki, amelyek nekünk is tetszenek, szívesen veszünk részt benne.” – mondta el rövid véleményét Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Válogatott szövetségi kapitánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik