Üzleti tippek

Baló György búcsúzik A szólás szabadságától

admin
admin

2009. 02. 09. 12:24

Krizsó Szilvia veszi át a műsorvezetői feladatokat Baló Györgytől A szólás szabadsága című vasárnap esti műsorban. Pálffy István szintén vasárnap, a Panoráma című magazinnal jelentkezik újra.

Vasárnaptól, február 15-étől Krizsó Szilvia vezeti az MTV heti hírháttér műsorát, A szólás szabadságát. A Príma-díjas Krizsó Szilvia örül az új kihívásnak, ám heti egy alkalommal továbbra is láthatják a nézők az Estében, amelynek készítésében az indulástól, vagyis 2002 novemberétől szerkesztő-műsorvezetőként vesz részt. A hétköznap esténként tíz órakor jelentkező Pulitzer-emlékdíjas Estében a hét többi munkanapján Mészáros Antónia várja az m1 nézőit.

Baló új kihívásokat keres

Baló György, aki közel két évig volt házigazdája A szólás szabadságának, saját kezdeményezésére más műsorkészítői kihívásokat keres, és olyan nemzetközi projektekkel fog foglalkozni, mint például az Input címmel megrendezett köztelevíziós világmustra. „Sokféle tervem van új és más műsorokra. A nemzetközi munka fontos, de ugyanilyen fontos az MTV saját televíziósképzésének megújítása, korszerűsítése. Meggyőződésem, hogy Krizsó Szilvia garanciája a műsor sikeres jövőjének” – mondta Baló György.

Pálffy István, aki az utóbbi időben az MTV tudósítói hálózatának fejlesztésén dolgozott, a Panoráma műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre jövő vasárnaptól. Munkáját az is segíti, hogy a napokban kapja kézhez Európa-szakértői diplomáját, miután befejezte újabb szakirányú felsőfokú tanulmányait. Pálffy István az elmúlt hónapokban látható volt az MTV jótékonysági műsorában, az Aranyágban, és szintén ő vezette december elején a Prima Primissima díjátadó gáláját, amit az MTV közvetített. Tévés munkája mellett egyébként továbbra is ír könyveket.

D. Tóth Kriszta újra forgat

A Panoráma eddigi műsorvezetője, az év médiaszemélyiségének választott D. Tóth Kriszta, aki ma vezeti utoljára a külpolitikai hírháttér magazint, folytatja híradós szerkesztő-műsorvezetői és újságírói munkáját. Nem köszön el azonban a műsortól, mert újra riportokat fog készíteni a Panorámának, valamint a Szempontnak is. “Örülök, hogy ismét lehetőségem és időm lesz forgatni” – mondta D. Tóth Kriszta, aki hozzátette: “fontos, hogy egy televíziós újságíró ne kizárólag a stúdióban dolgozzon. A Panoráma pedig jó kezekben lesz Pálffy Istvánnál”.

„Tehetséges és tapasztalt, ismert és elismert munkatársak kaptak új feladatot” – jelentette ki az MTV hírigazgatója. Bednárik Imre szerint „nem változik viszont a szakmai mérce, új posztján mindenki a megszokott magas színvonalon fog dolgozni, tényszerűen, tárgyilagosan és kiegyensúlyozottan tájékoztat, ami alapkövetelmény a Magyar Televízióban”.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.