Üzleti tippek

Új marketingigazgató a Microsoftnál

A mai naptól Sarusi Gyula (34) tölti be a Microsoft Magyarország marketingigazgatói pozícióját.

A szakember 2002 szeptemberében csatlakozott a Microsoft Magyarországhoz, mint Licensing Specialist (SMSP – kis- és középvállalati megoldások és partnerek területén). 2006 áprilisában sikeresen pályázta meg a Licensing Sales Strategy Manager pozíciót Redmondban, az Egyesült Államokban, melynek elnyerésével már globális szinten képviselhette az SMSP licenszelési területet. Munkáját többször is elismerték: 2004-ben Circle of Excellence díjat kapott, 2005-ben pedig Gold Star és CSI díjat vehetett át.

Sarusi Gyula karrierjét 1997-ben a Budapesti Értéktőzsdén kezdte mint pénzügyi elemző, majd 2000-ben csatlakozott a Synergon Informatikai Kft.-hez értékesítési menedzserként, ahol Microsoft-termékekért és -projektekért volt felelős. A szakember a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügy-aktuárius szakán diplomázott.

Az új marketingigazgató Deme Csabát váltja, akit a Microsoft közép-kelet-európai szerver üzletágának igazgatójává neveztek ki, és új pozícióját a cég müncheni központjából látja el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik