Üzleti tippek

A Medián és a Szonda Ipsos mérhet a kormánynak

admin
admin

2009. 02. 02. 15:47

A két cég nettó 350 millió forintból készít a Miniszterelnöki Hivatal számára olyan közvélemény-kutatást, amely a lakosság tájékoztatásában segíti a hivatalt.

A nyílt közbeszerzési pályázat értékelésénél az ár játszott döntő szerepet. A Medián és a Szonda Ipsos feladata öt részből áll: az elsőben 192 fókuszcsoportot kell megkérdezni. A második csoportban telefonos, kérdőíves felmérés ezer fős mintán, míg a harmadikban 1500 fő személyes megkérdezése a feladat. A negyedik rész szintén személyes megkérdezés, de 1200 fős mintán, míg az ötödik részben 3 ezer fő személyes megkérdezését kell elvégezni.

Az első, a második és a negyedik részt a Medián Közvélemény- és Piackutató Szolgáltató Kft. nyerte, sorrendben nettó 72 millió 960 ezer, 42 millió 240 ezer, illetve 73 millió 800 ezer forinttal. A harmadik és az ötödik rész nyertese a Szonda Ipsos Média-, Vélemény-és Piackutató Intézet 81 millió, illetve 80 millió forinttal. A munkát október 31-ig kell elvégezniük a nyerteseknek.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Speaker giving a talk on corporate Business Conference. Audience at the conference hall. Business and Entrepreneurship event.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.