Üzleti tippek

Hatmilliárdos kampány indul a felelősségvállalásról

admin
admin

2009. 01. 30. 10:05

„Nincs de, légy jó magadhoz!” szlogennel indítja első kampányát a több mint 200 médium összefogásával létrejött Médiaunió. Az egészségmegőrzés, valamint a megelőzés népszerűsítésére fókuszáló TCR-kampány mintegy 6 milliárd forint értékű felületen lesz látható.

A Médiaunió tavaly nyáron írta ki témapályázatát, mi legyen a 2009-es kampány vezérmotívuma. A felhívásra több mint 150 téma érkezett, ebből választották ki az idei év társadalmi célú megakampányának üzenetét. Az egészségmegőrzés, megelőzés, egyéni felelősségvállalás témában készült kreatívokból szakmai zsűri választotta ki a nyertes ACG.HEY Reklámügynökséget.

A kampány üzenetrendszere: Kifogásaid teszik tönkre egészségedet, életedet. Kifogásod bármennyi lehet, életed csak egy van. Szabadulj meg a kifogásoktól! Ideje tenni valamit az egészségedért! A szlogen: Nincs DE!

A több részből álló kampányban először az önbecsapó mentalitásról lesz szó. A folytatásban a bevezető kommunikáció stílusában, de már konkrétan az egészségtelen életmódot és az ahhoz kapcsolódó kifogásokat mutatják be két filmben. Az egyik a káros szenvedélyek témakörével (alkohol, dohányzás) foglalkozik, a másik az egészségtelen táplálkozásra és a mozgáshiányra fókuszál. Majd az első kommunikációs fázis lezárásaként kollektív akció keretében lehet lerombolni a káros gondolatokat.

„Miután a káros gondolkodásmódot leromboltuk, új, pozitív attitűdöket, konkrét cselekvésmintákat mutatunk be. Azzal ösztönözzük a kitartást, hogy a jutalmazásra helyezzük a hangsúlyt: az elhatározások, az életmódváltás, pozitiv rövid és hosszabb távú eredményeit emeljük ki” – fogalmazott a folytatásról Pusztay András, a Médiaunió elnöke.

A Médiaunióban és a kampányban szinte mindenki pro bono dolgozik. Az iroda működtetését a klubtagok fizetik s a kampány során felmerült szükséges gyártási költségeket a támogatók segítségével finanszírozzák.

A Médiaunió médiatámogatója a Sanoma Budapest Zrt. is.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Beregszász, 2015. március 19.  
Vásárló fizet az egyik élelmiszer áruházban a kárpátaljai Beregszászon, a Bohdana Hmelnickoho utcában 2015. március 18-án. Ukrajnában a nemzeti valuta leértékelődése miatt leginkább az alapvető élelmiszerek drágultak, a hrivnya értékének ingadozása miatt egy napon belül is változnak az árak.
MTI Fotó: Balázs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.