Üzleti tippek

Változások a Népszabadságnál

Személyi változásokkal és néhány, főként a kiadót érintő szerkezeti átalakulással indult az év a Népszabadságnál.

Ez évtől dr. Skriba Judit külső stratégiai tanácsadóként képviseli tovább a Népszabadságot. Az eddig irányítása alatt működő PR- és kutatási terület közül az utóbbi a marketingigazgatósághoz kerül át. A Czingráber Eszter távozásával megüresedett és új feladatkörrel bővülő marketingrészleg igazgatói posztjának betöltéséről később adunk tájékoztatást. A cég PR-ügyeit pedig Tüske Gabriella viszi tovább PR-vezetőként.

A Népszabadság Zrt. által kiadott TOP-kiadványok a jövőben projektalapú külső megbízásban készülnek majd, melynek jogát tenderen lehet elnyerni. A Népszabadság archívumának éléről a tavaly év végén leköszönő Mészáros Juliannát Lőkös Katalin váltja megbízott vezetőként.

A szerkesztőséget a Népszabadság elfogadott stratégiájának megfelelően életbe lépő integrált szerkesztőségi működésen kívül strukturális átalakítás nem érintette. A Népszabadság Online vezetését a múlt év őszétől Sós B. Péter rovatvezetői minőségben látja el. A napilap és a Népszabadság Online természetesen ugyanazon főszerkesztői irányítás alá tartozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik