Üzleti tippek

Simon András távozik a Magyar Telekomtól

Január végén távozik a Magyar Telekomtól dr. Simon András, a vállalat kommunikációs igazgatója, aki két éven át irányította a legnagyobb hazai távközlési cég kommunikációs tevékenységét. Az igazgatóságot februártól Varga Mihály vezeti.

Simon András médiakapcsolati igazgatóként csatlakozott a Magyar Telekomhoz. 2007 őszétől – Mezricky László távozását követően – kommunikációs igazgatóként folytatta pályáját. A szakember 2008 óta a Magyar Marketing Szövetség alelnöki posztját is ellátja.

Utódja, Varga Mihály mérnök-közgazdász a Sony Hungária Kft. marketingvezetői posztjáról 2000-ben igazolt az Ericssonhoz. Megalakulásától, 2001-től 2005-ig vezette a két cég közös vállalatának, a Sony Ericssonnak közép- és kelet-európai marketingtevékenységét. 2006-tól 2008 őszéig a Hewitt Humán Tanácsadó Kft. értékesítési és marketingvezetője volt. Nemzetközi tapasztalatait, vállalati belső kommunikációs ismereteit, illetve a mobilszektor és a szórakoztatóelektronika területéről származó tudását ötvözheti majd eredményesen a Magyar Telekom kommunikációs folyamataiban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik