Üzleti tippek

Ismét itthon készül a Playboy

Már az Infopress Group (IPG) váci nyomdájában nyomják a Marquard Média valamennyi itthon terjesztett magazinját – állapodtak meg a nyomda és a kiadó vezetői. Ezzel 5 év után újra Magyarországon, hazai munkaerővel készülnek az olyan lapok, mint a Playboy, a Joy vagy a Shape.

A megállapodás nyomán nyolc magas minőségű, prémium életmódmagazin gyártása kerül vissza az országba, így hamarosan havonta közel 300 000 magazin készül az IPG 6000m2-es váci nyomdájában a Marquard Média számára.

„Korábban is kerestük a lehetőséget, hogy Magyarországon készülhessenek a lapjaink, a gazdasági és a minőségi követelményeknek most végre sikerült egyszerre megfelelni. Nagy öröm és könnyebbség, hogy ismét helyben történik a nyomtatás.” – fogalmazott Margaret Ann Dowling, a Marquard Média ügyvezető igazgatója.

Az IPG idén ősztől állította munkába a legmagasabb minőséget előállító váci nyomdáját, amely azonnal megmozgatta a magyar nyomdapiac heat set ágazatát: ennek első jól látható jele a magyar Marquard-lapok gyártásának visszatérése az országba.
A hatmilliárd forintos beruházással készült csúcstechnikájú nyomda elsősorban marketing kiadványok, brosúrák és prémium magazinok előállítására alkalmas. „Az élet igazolta, hogy a szakma által telítettnek kikiáltott piacon olyan igények léteznek, amelyeknek eddig az országban nem tudtak megfelelni.” – állítja Birgir Jónsson, az Infopress Group (IPG) nyomdai cégcsoport elnök-vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik