Üzleti tippek

Új hírigazgató az MTV-nél

Hírigazgatóként folytatja pályafutását a Magyar Televízióban Bednárik Imre. A posztot két és fél éve betöltő Kert Attila a jövőben új műsorformátumok kidolgozásával és régiek megújításával foglalkozik.

Bednárik Imre kinevezéséről Medveczky Balázs ügyvezető alelnök döntött, aki megköszönte Kert Attila eddigi hírigazgató munkáját, és új feladattal bízta meg a tévés szakembert.

A tavaly november óta az MTV hírigazgató-helyetteseként dolgozó Bednárik Imre (44 éves) már kétszer is megkapta az Országgyűlés elnökétől az év parlamenti újságírója kitüntetést. A TV2 Tények című műsorától igazolt az MTV-be, és az elmúlt hónapokban azon dolgozott, hogy új típusú együttműködés alakuljon ki az országos és a regionális hírműsorok között.

Kert Attila (38 éves), aki 2006 júniusától két és fél évig állt a Hír Főszerkesztőség élén, a jövőben új műsorformátumok kidolgozásával és régiek megújításával foglalkozik a Magyar Televízióban. Ebben már nagy gyakorlata van, mert nevéhez fűződik a Híradó, az Este, A Szólás szabadsága, a Panoráma és a Kék Fény című műsorok megújítása, és a Szempont című riportmagazin elindítása is.

Az ügyvezető alelnök a volt hírigazgató érdemének tartja, hogy 2008-ban egyszer sem marasztalta el az MTV hírműsorait az Országos Rádió és Televízió Testület, amire a médiatörvény elfogadása óta más évben nem volt példa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik