Üzleti tippek

Egy kézben az MTV két csatornája

Az eddig az m2-t felügyelő Kósa Somogyi György irányítja a jövőben a Magyar Televízió (MTV) mindkét csatornáját. Az m1 műsorigazgatóságot eddig vezető Pusztay András pedig tévéfilmeket fog készíteni.

Pusztay András 2005 augusztusától vezette mostanáig a műsorigazgatóságot, saját kérésére fog tévéfilmek készítésével foglalkozni a jövőben az MTV-ben.

A több mint három éve intendánskodó – újságíró és politikai szakértői diplomával rendelkező, korábban szerkesztő-riporterként is dolgozó – Pusztay András új megbízását a közlemény szerint indokolja, hogy hamarosan megszületik az a megállapodás, amelyet az MTV és a Magyar Mozgókép Közalapítvány a televíziós és a filmes szakma együttműködésének szorosabbra fűzése érdekében köt.

Az újságíró és közgazdász végzettségű Kósa Somogyi György 2004 óta vezeti az m2-t, amely ez idő alatt “a Magyar Televízió kulturális és tudományos profilú tudáscsatornája lett” – áll a közleményben. Kósa-Somogyi György munkáját kibővült feladatkörére való tekintettel Nagy Tünde fogja segíteni.

A január 2-án váratlanul, 51 éves korában elhunyt Pintér Miklósnak, az m1 csatorna gyártási és gazdasági igazgatójának feladatait az Elnöki Kabinetet is irányító Czák Ferenc veszi át.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik