Üzleti tippek

Szombattól megnyílik Ferihegy

A sztrájk felfüggesztése után pénteken válik teljessé a 2A terminál és szombattól az 1-es terminál működése Ferihegyen - mondta Szollár Domokos, a Budapest Airport (BA) szóvivője.

Egyelőre a sztrájk felfüggesztése ellenére zárva az 1-es terminál Ferihegyen, a forgalom továbbra is a 2B terminálon keresztül bonyolódik, amely teljes kapacitással üzemel.

A munkabeszüntetést hirdető két szakszervezet kedden 22:00 órától meg nem határozott ideig felfüggesztette a sztrájkot a ferihegyi repülőtéren. Karácsonykor jellemzően nagyon kicsi a forgalom a reptéren – mondta a szóvivő.

A BA honlapján közöltek szerint a Budapest Airport a vízkeresztig tartó időszakban folyamatos és zavartalan kiszolgálást biztosít Ferihegyen. A járatok menetrend szerint indulnak és érkeznek.

Szerdán és csütörtökön a 2B terminálon keresztül bonyolódik a forgalom, amely teljes kapacitással üzemel. Itt történik az utasok biztonsági átvilágítása is. Bizonyos, a schengeni övezetbe közlekedő nem diszkont járatok jegykezelése a 2A terminálon zajlik.

A BA azt tanácsolja minden utasának, hogy lépjen kapcsolatba légitársaságával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik