Üzleti tippek

Még áll Ferihegy 1

A sztrájk felfüggesztése ellenére változatlanul zárva az 1-es terminál Ferihegyen, a forgalom továbbra is a 2B terminálon keresztül bonyolódik, amely teljes kapacitással üzemel - mondta el Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője.

A munkabeszüntetést hirdető két szakszervezet kedden 22:00 órától meg nem határozott ideig felfüggesztette a sztrájkot a ferihegyi repülőtéren.

A szóvivő hozzátette: szerdán döntenek arról, hogy a következő napokra átálljanak-e más üzemelési rendszerre. Elmondta: karácsonykor jellemzően nagyon kicsi a forgalom.
A BA honlapján közöltek szerint a Budapest Airport a vízkeresztig tartó időszakban folyamatos és zavartalan kiszolgálást biztosít Ferihegyen. A járatok menetrend szerint indulnak és érkeznek.

További intézkedésig változatlanul zárva van az 1-es terminál. Valamennyi az 1-es terminált használó járat ideiglenesen a 2B terminálról közlekedik. Továbbra is a 2B terminálon keresztül bonyolódik a forgalom, amely teljes kapacitással üzemel. Itt történik az utasok biztonsági átvilágítása is. Bizonyos, a schengeni övezetbe közlekedő nem diszkont járatok jegykezelése a 2A terminálon zajlik.

A BA azt tanácsolja minden utasának, hogy lépjen kapcsolatba légitársaságával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik